1000's of Years of Evil are coming to an End!  BE GOOD  Cage Evil

Universe Custodian Guardians not-for-profit not-for-
violence religious social-justice solutions, New-Age
time-management administrator Free Education
provider promoting > Law-Giver Manifest:
Proclaiming 1 GOD's latest ​message for everyone &
​making all previous messages obsolete. 

Welcome to the wonderful World of worshiping 1 GOD! ​​

Pitakonan
Wangsulane

Jawa

​Komunitas

Nganyari

Shire

7Provinsi

Ala 
​Kardinal 
Pell

Pangan, minuman ing plastik kontainer ora sehat lan ngombe.
Mungkasi!
Polluters dikurung!

Iman Kita ​minangka kekuatan ​moral kita

Menikmati kembang api taun anyar. Sampeyan minangka Vandal Lingkungan.
Lingkungan lingkungan ora pantes kanggo taun sing apik!

Kabeh Media

1 Iman 

7Suku

Anyar Taun Pesen

​Panggonan

1 Gereja 

Pangiriman kapal pesiar yaiku Vandalisme Lingkungan! Sing nduweni, Operator, Crew, Penumpang, Akuntansi!

Wektu